Conservar
els aliments

Calendari
Fruites

Calendari
Verduras

Calories dels aliments
  MERCAT POBLENOU ONLINE
Inici Com comprar Parades Productes FAQ
ELS TEUS PRODUCTES DE CONFIANÇA

 

PREGUNTES FREQÜENTS

Com puc posar-me en contacte amb EL TEU MERCAT ONLINE?
Et pots posar en contacte amb nosaltres de aquesta forma:
1. A través del telèfon 937 940 066
2. Per mitjà d'un correu electrònic a info@elteumercatonline.com

Quin és el vostre horari d'atenció al client?
El nostre horari d'atenció al client és de dilluns a divendres de 8:30 h a 14:00 h.

Com puc pagar la meva comanda?

El pagament s'efectuarà al moment del lliurament

Quins dies es realitzen els lliuraments?
Els lliuraments es realitzen els dimarts, dimecres, dijous i divendres.

Quant triguen a arribar la meva comanda?
L'agència de transport passa a recollir les comandes diàriament les comandes rebudas fins las 11:30 h, lliurant-los en la destinació el mateix dia. Les recollides es realitzen de dilluns a divendres, de manera que les comandes que se sol·liciten en divendres, dissabte o diumenge no surten fins dimarts.

Per què les comandes de dissabte i diumenge no surten fins dimarts?

Les comandes rebudes dissabtes i diumenges no els preparem fins al dimarts perquè si els enviéssim estarien tot el cap de setmana al magatzem del transportista i no arribarien fins al dimarts al teu domicili, trigant les tres dies des de la recollida fins a la seva lliurament.
Les comandes es preparan el mateix dia del seu enviament.

¿Com es preparen les comandes per a ser enviats?

Tots els productes frescos aniran envasats com ens hàgiu indicat en el comentari sobre de la comanda. A més, en cada paquet, anirà incorporada una etiqueta amb les dades de la parada i el la seva corresponent informació.
El transport es realitza a temperatura controlada, el que permet que no es trenqui la cadena de fred i arribi la comanda en òptimes condicions

¿Es pot concertar la data i hora de lliurament?

Es pot seleccionar el dia que es vol rebre la comanda, però no l'hora de lliurament. L'horari de lliurament depèn de la ruta de l'agència de transports i aquesta ruta, a més, depèn de múltiples factors que no es poden controlar: embussos, retards, no trobar l'adreça, ... Com comentem en l'apartat anterior, els lliuraments solen ser al matí, però és possible que sorgeixi algun retard en la ruta del repartidor i el lliurament es realitzi a la tarda.

Es pot concertar si el lliurament es vol al matí oa la tarda?

Si que ens pots indicar si prefereixes el lliurament al matí oa la tarda, però només com a indicació perquè l'agència de transports tingui més informació sobre el teu lliurament.
Per a això només has de anotar-ho al camp de comentaris en el procés de pagament perquè informem a l'agència de transports. Això no assegura que el lliurament es realitzi en l'horari indicat, però pot ajudar a l'agència de transports per a configurar la seva ruta de lliurament. Aquesta ruta depèn de múltiples factors que no es poden controlar: embussos, retards, ... però sempre s'intentarà realitzar el lliurament en el temps indicat.

Com he signar l'albarà de lliurament?
La millor manera de signar l'albarà de lliurament és anotant el DNI i la data i hora de lliurament. Això ens ajudarà a controlar els terminis de lliurament de l'agència de transports.

Hi ha un mínim de compra per comanda?
No hi ha una comanda mínima per enviament.

Inici Com comprar Parades Preguntes freqüents Termes legals Contactar