Conservar
els aliments

Calendari
Fruites

Calendari
Verduras

Calories dels aliments
  MERCAT POBLENOU ONLINE
Inici Com comprar Parades Productes FAQ
ELS TEUS PRODUCTES DE CONFIANÇA

 
 
SERVEI BOTIGA ONLINE

 

 

 
EL MERCAT A CASA TEVA
A TOTES HORES
  AMB ELS MATEIXOS
PREUS DEL MERCAT
  COMPRA NOMÈS EL PES
EXACTE QUE NECESSITES
  ET PORTEM TOT
EN UN SOL ENVIAMENT

La teva compra en una única comanda
Realitza la compra de tots els teus productes frescos de carn, peix, verdures, fruites, xarcuteria, conserves, salaons, adobats, ... seleccionant en qualsevol parada i te'ls lliurarem en una comanda única.
En aquesta comanda apareixeran llistats tots els productes de la comanda, la informació detallada de cada producte, el lloc en què s'ha comprat i el seu preu final. El nostre objectiu és facilitar-te al màxim la teva compra, mantenint la sensació d'estar tu mateix realitzant una compra al Mercat. Per això, ens convertirem en els teus ulls i triarem el millor producte per a la teva cistella.

Preparació al dia
Els productes que rebis a casa teva son tallats i preparats el mateix dia del lliurament i sempre amb les característiques que tu ens demanis. Això ens garanteix que el producte arriba a casa teva en les millors condicions de frescor i qualitat, mantenint els seus sabors i qualitats.

Horari de les comandes
A causa de la possible variació diària en el preu dels productes les comandes que no es finalitzin abans de les 12 de la nit seran anul·lats i hauran de tornar a fer-se a l'endemà.


DESTACAT
DESTACAT
DESTACAT
DESTACAT
DESTACAT
DESTACAT
DESTACAT
             

 

Inici Com comprar Parades Preguntes freqüents Termes legals Contactar